Отиди на
Форум "Наука"

Матей

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Матей

Матей's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. За да ползваш такъв тип речник май ти е необходимо да знаеш името на художника, за да го изпишеш и ти показва резултата като подпис (ако има такъв в базата данни). Проблема е, че не знам името......
  2. Не съм чувал или чел за такава лаборатория в Бг... Обикновенно ти се предлагат просто някакви оценки на базата на стил, период и визуални детайли като шрифт (ако има такъв), начин на опъване на платното, потъмняване на същото и др. подобни догадки... По-скоро ми трябва лабораторен или друг анализ на материа, който да удостовери на колко години е платното и състава на боите (може би)... Дали е фалшификат - не ме интересува. Ако мога да открия кой е художника, за да видя дали действително е живял през този период - това ще даде отговор дали годината съвпада с написаната.... Чак тогава вече може да се търси дали подписа е автентичен и т.н.
  3. Зная, че звучи смешно, но не ми се иска да пускам вещите си в нета, още повече картина.... Като цяло е реалистичен образ (портрет) на композитор. Принципно ме интересува дали може да се разчете подписа
  4. Здравейте, някой може ли да разчете този подпис? Закупих картина с подпис и датировка 1837 г. Ако някой може да помогне за идентифицирането на художника - ще съм много благодарен. Много е вероятно художника да е живял в района на град Карсрухе - Германия. Има стар излинял печат на подрамката.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...