Отиди на
Форум "Наука"

zlatingg

Потребител
  • Брой отговори

    0
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за zlatingg

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zlatingg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте д-р Черников!

    Името ми е Златин Георгиев.

    Прегледах темата ви за ХИВ и "Елитните Контролери"
    Бих искал да ви запозная с пробив в лечението на ХИВ вирусите, с надлежните доказателства за това(PCR-RNA-HIV) тестове, проведени на голяма група пациенти с ХИВ, които никога не са вземали АРТ.
    В случая говоря за лечение на ХИВ, известно в научноизследователските среди, като "Спонтанно Лечение"или "Елитни Контролери".Спонтанното Лечение може да се предизвиква при всеки носител на ХИВ и има 100% успеваемост!
    Проведени са изследвания(PCR-RNA-HIV) тестове, преди процедурата за активиране на Спонтанното Лечение и след него.Вирусният товар на всички пациенти е в неоткриваеми стойности, като 2 седмици преди това е десетки а при някой и в милиони копия в ml. кръвна проба.На кратко казано се прави процедурата в домашни условия за 15-30 минути и след 10-14 дена вирусният товар е неоткриваем и не се възвръща.PCR тестовете са провеждани, както в лаборатории в България, така и в Германия и Гърция.
    Държа да отбележа, че процедурата за активиране на СЛ на ХИВ не е медикаментозна и е безвредна и може да се направи от всеки човек с ХИВ за 15-30 минути в домашни условия.ХИВ Пандемията буквално може да бъде прекратена за няколко месеца. Също така осъзнавам, че това което ви обяснявам звучи нереално и затова съм готов да ви запозная с всички доказателства с които разполагам.
    В момента се занимавам с официализиране на откритието ми и ви каня, ако желаете да се присъедините към екипа ми.В момента оборудваме висок клас лаборатория, към Инвитро клиника.
    Пишете ми ако искате да се срещнем за да ви дам повече информация.
    zlatingg@gmail.com

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...