Отиди на
Форум "Наука"

Стойчо

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Стойчо

Стойчо's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Благодаря за бързия отговор по темата! Това определено е някакъв напредък, въпреки , че проверките днес по библиотеките удариха на "камък" за тази книга. Намерих я в интернет книжарница и ще я поръчам. Дано в нея да е да намеря името на своя роднина. Но нека все пак четящите тези редове, ако имат частични списъци и попаднат на човек с името Неделчо Маров, от село Каменица, Пещерска околия по онова време, да споделят тук. За съжаление този мой далечен роднина , не е успял да се завърне жив от войната . И с това да се радва на едногодишното си момиче. Но неговият щик е донесен в селото от неговият приятел и така се е запазил спомена за Великият мъж оставил завинаги бременната си жена в името на Свободата.
  2. Здравейте приятели. От известно време се интересувам от имената на българи участвали като доброволци в Кримската война. Признавам, че мотива, да започна това изследване е личен. Търсенето в интернет в български и руски страници дава частични резултати. Във Военно-историческия архив в Търново нямат такъв списък. Затова се насочих тук с надеждата, ако някой, по някакъв начин е успял да се добере до такава информация, да си помогнем взаимно. Благодаря предварително на всички, които се отзоват на молбата ми.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...