Отиди на
Форум "Наука"

Димитър Йорданов

Потребител
  • Брой отговори

    744
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    5

Димитър Йорданов last won the day on Март 22

Димитър Йорданов има най-харесвано съдържание!

Всичко за Димитър Йорданов

Последни посетители

4825 прегледа на профила

Димитър Йорданов's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Great Content Rare
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

1,6k

Репутация

  1. Нямам представа кои учени за теб биха били авторитетни. Каквито и цитати да ти намеря на учени или лекари ти ще се запънеш че не са авторитетни, че са просто платени от "педалите" или нещо от този род. Тази игра вече съм я виждал. Помисли само за едно. След като хомосексуални отношения и секс и хомосексуални двойки ( в продължение на много години) има при насекоми, жаби, земноводни, влечуги, птици и бозайници и това нещо - хомосексуализма го има от много години при животните и хората, но не е изчезнало до сега то дали е лошо. Нали ако беше лошо или девиация природата щеше да се отърве по някакъв начин от него, ако то вреди или не допринася по никакъв начин за животните и хората?
  2. Не не казвам това, но ти опитваш да изкараш, че съм казал това. Много глупав тролски похват, които макето постоянно се опитва да прилага. Дай малко по-сериозно, а? Казах нещо съвсем друго - защо биха проявили такава отчайваща глупост и мисля, че достатъчно ясно го написах. За всякакви въпроси касаещи специалисти и имащи нужда от експерти при взимане на решението референдумите нямат никакво място. Неспециалистите в обсъжданата тема и област са просто обикновени хора без право на мнение. А дори и да имат мнение няма никакво значение, когато се обсъждат специфично теми нуждаещи се от конкретни и тесни специалисти в дадени области.
  3. Да, ще отговори така по 3 причини. 1. Мързи ги да прочетат нещо различно от това в което вярват или просто ги мързи да четат. 2. Не разбират смисъла на прочетеното, затова боравят с емоции и страхове, а не с логика, факти и открития. 3. Просто са си глупави и лековерни, затова имат нужда да пазят някакво имагинерни "семейни ценности" или "християнски ценности". Което пък подсказва, че вярата и религията имат голямо влияние върху опростачването на населението в днешно време поне в България.
  4. Я кажи насекомите имат ли хипоталамус (и при тях е наблюдавано хомосексуално поведение). Мислиш ли, че ако беше толкова просто - по-малък размер на хипоталамус и малко хормони учени и лекари все още щяха да се чудят и да спорят защо това се среща при земноводни, влечуги, насекоми, птици и бозайници? Помисли ли, че за да се запази тази особеност сред стотици видове животни то тя е не само нормална, но в някаква степен и полезна за всеки вид и популация? Не си, нали? Щото влиза в разрез с твоите вярвания. П.С. Освен това в пълната статия са описани и множество предположения защо това се среща при толкова много видове и каква е ролята на хомоотношенията. Ама си пропуснал това.
  5. Чукча писател, не читател. Дори не си прочел статията внимателно. Типично, ти си дървен философ и всезнаещ. Безнадежден случай. Ето и пълната статия тук има и още подробности. Ако си наистина безпристрастен ще признаеш, че просто говориш глупости. Ето я и цялата: https://nauka.offnews.bg/zhivotat/homoseksualnostta-v-zhivotinskia-sviat-2399.html
  6. Отново се изказваш напълно неподготвен. Ти си по-зле и от фейсбук разбирач. https://offnews.bg/nauka/homoseksualnostta-v-zhivotinskia-sviat-456386.html Прочети за да видиш какви тотални глупости си написал. Останалата част от коментара ти е напълно безсмислена, нея не си струва да я коментирам. П. С. Човека ползваш постоянно логически заблуди и вменяващ на другите какво са мислели или искали да кажат си ти. Примерите са в почти всяка тема с твое участие. Спри да пишеш като спамер, ако имаш претенции, че си нещо повече от останалите. Чети бе, толкова ли е сложно преди да напишеш нещо да провериш дали е истина???
  7. Учудва ли те? Фейковете по националните им канали не спират. Но със сигурност този фейк ще почне да се ползва и от бг копейките въпреки, че е разобличен вече като фейк. Както се случи с много доказани вече фейкове. От биолабораториите създаващи вируси поразаващи само руснаци та до комарите и многократно повече унищожените хаймарси, отколкото изобщо има създадени.
  8. Прекалено често правиш подобни предположения, когато ти липсва елементарния минимум от знания по дадена тема. Преди да правиш подобни предположения отдели няколко часа, запознай се с въпроса, който се каниш да обсъждаш и едва тогава прави Обосновани предположения на базата на поне някаква информация. В момента по всички теми, в които ти си участвал с изключение на историческите си абсолютен лаик, хвърляш някакви предположения от въздуха и после на тяхна база започваш да градиш "теория" и да изказваш някакви други предположения. Постоянно се хвалиш, че си учен, че си написал книга, а в повечето теми се държиш отвратително и си адски неподготвен. Преди да правиш подобни предположения - чети. А още по-добре - когато има в дадена тема/раздел далеч по-подготвени от теб хора вместо да правиш предположения задавай въпроси. И едва когато получиш достатъчно на брой отговори отвори няколко специализирани сайта или дори уикито и пак чети. Чак после почвай да предполагаш какво може би можело или какво може би било.
  9. Човек... Отчайваш ме. Ти искаш ли да избягаш от своята хетеросексуалност - това, което чувстваш за естествено за теб? Защо мислиш, че хомосексуалните искат да бягат от своите сексуални и емоционални увлечения? За тях те са Точно толкова естествени, колкото за теб да харесваш жени. Никога ли не си обшувал реално и на живо с открити бисексуални и хомосексуални мъже и жени? Никога ли не си се интересувал за нещата, които пишеш от самите източници - от тях? Жестокия стрес от жестоките социални условия и отношения към човека ако доведе до самоубийство какво значение има сексуалната ориентация? Просто тези с различна от хетеросексуалните са подложени на повече критика, стрес, обиди, отлъчване от разни вярващи, тормоз - психически, емоционален, физически, по-често за тях има десетки предразсъдъци с каквито си изпълнен и ти.. Явно без реално да познаваш дори една лесбийка или един гей.
  10. Източник, че тези депресии, шизофрения или биполярни разстройства са в следствие от сексуалната ориентация, а не от цялото отхвърляне, ограничаване и тормоз на би и хомосексуалните? Правиш отново несъществуващи връзки на база твоите мисли, предразсъдъци и представи. Без някаква конкретика. Корелацията не е = на причина->следствие. Как се обяснява този повишен процент от специалистите - от сексуалните предпочитания на хората или от условията на живот, отношението към тях и тяхното приемане/отхвърляне?
  11. При някои видове животни женските наблюдават двубоите на мъжките. Но често избират не победителя, а загубилия двубоя. Гледал съм го като любопитен факт за няколко вида птици и бозайници. При други - докато мъжките се бият за права над женските често такива мъжки, които не участват в тези двубои междувременно са при женските и създават поколение. Докато силните и красивите се млатят, другите работят. Ставаше въпрос за някои от видовете лемури, както и при няколко вида маймуни. И има още десетки примери за подобно нещо при животните. Хайде тия фантазии от холивудски приказки и разни розови романчета ги забрави
  12. Точно хомосексуалните много добре знаят какви са - мъж или жена. Единствената разлика с хетеросексуалните е че са привлечени физически и емоционално от своя собствен пол. Иначе те са много наясно какви са. Бъркаш с нещо друго, много модна думичка напоследък ползвана като обида от едни крайно настроени малцинствени общности - политически и религиозни. А точно вярващите да определят кое е морално и кое не - айде без майтапи.
  13. Това кой по дяволите го иска?! Обратните искат само всякакви хора да не им се месят в леглото. Двама възрастни доброволно и при съгласие могат да правят всичко, което не нарушава законите в страната в която живеят. Но има едно голямо НО. Най-вече някакви религиозни индивиди закърмени с простотии им се месят в това с кой спят и с кой не. Или пък псевдо родолюбци и патриоти. И всякакви защитници на "моралните, семейните или християнските ценности". Казано само с 6 думи - Спри да гледаш в леглото ми.
  14. Ще отговориш ли на въпросите, които ти зададох? Освободи учения в теб, бъди методичен. Не замитай неудобните въпроси сриващи твоите фантазии
  15. Ти отговори на логичните въпроси, които ти зададох не измествай сега с нови въпроси. Преди 3-4 коментара ти Зададох няколко въпроса. Отговори на тях, пък нека после обсъждаме новите ти въпроси, които задаваш ти

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...