Отиди на
Форум "Наука"

potrebitel33

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за potrebitel33

potrebitel33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Репутация

  1. Привет на всички, понеже попитах преди време и бяха дадени идеи от форума, да кажа, че резултата е негативен - не можах да намеря автора. Попитах където можах, макар и чрез познати в националната галерия, но без успех. Явно автора е неизвестен и няма запознати с подписа :) Поздрави.
  2. Благодаря за отговорите ! Попитах жената дали знае малко повече и тя каза, че картината по нейна информация е рисувана от мъж, който не е от България. Успях да взема и подписа в относително добър формат и го прикачвам като информация. Понеже не съм от София ще разпитам как стои въпроса с оценка от експерт и/или посещение в националната галерия.
  3. Благодаря за отговорите. Забравих да напиша, че първото нещо, което пробвах е google reverse image search Но без резултат. Не твърдя, че е известен автора, но се надявах някои да е виждал подобна творба. Тези дни ще я попитам за снимка на подписа, може би той ще помогне евентуално.
  4. Привет на всички, моля ако някои може да помогне с информация за прикачената картина да сподели. Търси се художника в най-добрият вариант, но каквато и друга информация да се намери ще е супер. Жената, която притежава картината каза, че не е репродукция и за нея значи много самата картина, но не може да се справи сама с информацията в интернет.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...