Отиди на
Форум "Наука"

Bajcho

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Bajcho

Bajcho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Здравейте,търся повече информация за 26 Пернишки пехотен полк по времето на войните за национално обединение.Интересувам се от воения път на полка,както и от имената на войници служещи в него през Балканската война.Има ли запазено военно гробище с кости на войници и офицери от полка?Водени ли са сражения от полка през лятото на 1918 г.?Имало ли е епидемии от малария,испански грип или коремен тиф сред войниците му,когато са били на Солунският фронт около Струма през Първато световна война?Някакви данни за Драготинското военно укрепление и за 1/11 полева болница?
  2. Здравейте,търся повече информация за Драготинското(Промахонското) военно укрепление през Първата световна война,както и за 1/11 полева болница.Наскоро разбрах,че прадядо ми е починал там през 1918 г.Той е бил от 26 Пернишки пехотен полк.Къде са били погребвани воините от двете места и дали е запазено мястото в наши дни?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...