Отиди на
Форум "Наука"

Dinain

Потребител
  • Брой отговори

    17
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Dinain

Лична информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dinain's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Репутация

  1. Айде, и идвайте повече, от "Феникс" сме вече 6 човека.
  2. Какво да правя, там е кръчмата, а това е ориентир - надолу от СУ, след Park Bar или както там се казва сега това заведение. Точният адрес е ул. Шипка 11: http://www.oshipka.bg/restaurants/
  3. Здравейте, БГ Наука Отдавна не сме се събирали, но от форум "Феникс" се организираме за този петък 09.03 - в кръчмата "О'Шипка" на ул. Шипка, точно срещу руския културен център. От обичайния час 19:00 нататък. Заповядайте!
  4. Айде на кръчматааа, има резервация!
  5. Резервацията за петък е готова, 19:00 часа! Кръчмари, пияници и ренегати, всички са добре дошли! То лятото още не е дошло, тук е доста хладно засега - но има време за набег по крайбрежните вертепи
  6. Ахой! Нова сбирка, за тези, които не можаха да присъстват предния път и за тези, жадни да повторят! Следващият петък, 02.06 от 19:00 часа, пак в "Старата къща", кв. Редута. Очакваме ви!
  7. Напомням за кръчмата довечера, всички са добре дошли.
  8. Е, който може, надяваме са да дойдете. И аз ще гледам да мина през сергията в петък.
  9. Промяна в плана! При предварително разузнаване с бира решихме да пробваме този път място с по-добра акустика, резервация за 12 души за 19 ч. в "Старата къща" в кв. Редута. Приятна и тиха рок кръчма (няма чалга) с квартални цени. Много близо до бул. Ситняково срещу Мол Сердика. http://www.staratakashta-bg.com/ Обещаха, че ще работят до 00:30 заради нас. При проблеми с ориентацията ми звънете или пишете ЛС с телефон.
  10. Чудесно, ще се радвам да се видим!
  11. Здравейте, БГ Наука - организираме нова кръчма, другия петък (12.05), същото място - Мр. Пица на Попа от 19:00 часа. Заповядайте!
  12. Резервацията е направена, заповядайте.
  13. Здравейте, БГ Наука За този петък (17.03) организираме нова сбирка. Мястото е същото, Мистър Пица на Попа (бул. В. Левски) от 19:00 часа. Заповядайте!
  14. Надявам се всички да са останали доволни и на следващата кръчма да дойдат още хора от БГ Наука! Този път от Феникс имахме числено преимущество.
  15. Да кажа, че резервацията за Мистър Пица е направена (петък, от 19:00 ч). От Феникс сме 7-8 души вече, заповядайте колегите от БГ Наука!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...