Отиди на
Форум "Наука"

kolekcioner

Потребител
 • Брой отговори

  75
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

4 Ученик

Всичко за kolekcioner

Лична информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  Монети Етнография.
 1. Неделина

  Монетата не е истинска сувенирна е
 2. знам само че е войнишко
 3. здравейте можете ли да ми кажете нещо за това?
 4. Здравейте може ли някой да ми каже нещо повече за този кръст, по точно от кои години е? мисля че материала е месинг а по средата дърво.
 5. Въпрос за шапка

  Здравейте някой може ли да ми каже от коя армия е кепето.
 6. Интересно българско оръжие

  Благодаря много! сигурно е от 1915 година понеже пише 7.11.15
 7. Интересно българско оръжие

  Здравейте някой може ли да ми каже от оръдие или гаубица е това на снимката от коя война е размерите му на височина са някаде 21 см на ширина някаде 7 см нямах ролетка и на око мерих. има надпис ето го и него колкото видях може и да съм видел грешно O.F.18 V F.8 E.U.C 7. 11. 15 интересува ме от коя война е мисля че е немско
 8. Здравейте някой може ли да ми каже имената на хора срещали се с хитлер и починали след 2001 година или все още живи знам само за Рохус Миш.
 9. Втората Световна Война

  Здравейте някой може ли да ми каже имената на хора срещали се с хитлер и починали след 2001 година или все още живи знам само за Рохус Миш.
 10. Втората Световна Война

  Здравейте искам да си копирам една Германска трудова книжка deutsches reich arbeitsbuch със свастиката искам да си я копирам на принтер изцяло всички страници търсих в нета но не успях да намеря за сканиране ако някой от вас знае ще съм му много благодарен!!!
 11. Втората Световна Война

  Здравейте някой може ли да ми каже защо Хитлер не е минал през турция за Баку и нефтените кладенци на близкия изток???
 12. Търсих из гугъл не успях да намеря нищо за това моля който знае да ми отговори на въпроса
 13. видях как е гурта 2 от монетите ми съвпадат но другите две не са там кадето трябва това означава ли че са реплики.

За нас

Форумът съществува от края на 2005 г. и с усилията на много хора ние вече 11 години сме онлайн и продължаваме да дискутираме заобикалящия ни свят. През тези 11 години се случиха много неща и днес имаме форум с 15 000 теми, с над 350 000 мнения, а всеки месец той се чете от над 100 000 човека. Това нарежда форум "Наука" сред едни от малкото активни форуми в България, изключителни, полезни и нужни места за свободна обмяна на мисли и знания. 

Поддръжката на форума започва да тежи финансово, особено - след последния срив от хакерска атака, когато с помощта на анонимен дарител, ние успяхме да заплатим на специалист и се завърнахме онлайн без никакви загуби на съдържание. През февруари т. година платихме 850 лв за хостинг, тъй като използваме сериозни ресурси и се нуждаем от собствен VPS сървър. 

От рекламите на Гугъл печелим около 400$ на година, което не може да покрие всички разходи и това е основната причина да се обърнем към вас - нашите потребители и читатели. Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Създаваме фонд Форум "Наука", в който ще трупаме всички дарени средства, чиято основна цел ще бъде поддръжка и развитие на форум "Наука".

Може да се свържете с нас посредством лично съобщение, контактната форма или на office@chitatel.net

Банкова сметка:

Сдружение “Читател”

IBAN: BG87UBBS80021048062740
BIC (Swift): UBBSBGSF
При банка ОББ АД

Към PayPal:

Фонд "Форум - Наука"

 

С уважение, Р. Теодосиев
Създател на Форум "Наука
"

Научи повече!

За контакти

×