Отиди на
Форум "Наука"

kolekcioner

Потребител
  • Брой отговори

    78
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за kolekcioner

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Интереси
    Монети Етнография.

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kolekcioner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Репутация

  1. Монетата не е истинска сувенирна е
  2. kolekcioner

    Въпрос за шапка

    Здравейте някой може ли да ми каже от коя армия е кепето.
  3. Благодаря много! сигурно е от 1915 година понеже пише 7.11.15
  4. Здравейте някой може ли да ми каже от оръдие или гаубица е това на снимката от коя война е размерите му на височина са някаде 21 см на ширина някаде 7 см нямах ролетка и на око мерих. има надпис ето го и него колкото видях може и да съм видел грешно O.F.18 V F.8 E.U.C 7. 11. 15 интересува ме от коя война е мисля че е немско
  5. Здравейте някой може ли да ми каже имената на хора срещали се с хитлер и починали след 2001 година или все още живи знам само за Рохус Миш.
  6. Здравейте някой може ли да ми каже имената на хора срещали се с хитлер и починали след 2001 година или все още живи знам само за Рохус Миш.
  7. Здравейте искам да си копирам една Германска трудова книжка deutsches reich arbeitsbuch със свастиката искам да си я копирам на принтер изцяло всички страници търсих в нета но не успях да намеря за сканиране ако някой от вас знае ще съм му много благодарен!!!
  8. Здравейте някой може ли да ми каже защо Хитлер не е минал през турция за Баку и нефтените кладенци на близкия изток???
  9. Красиви мостове са правили на времето. Благодаря за поста интересен е.
  10. Ще си снимам калекцията по голяма е от ловеч етногравския такава колекция не сте виждали ще снимам!!!
  11. :DКолекционер съм и ми трябват за колекцията нищо че имам но искам още!!!
  12. Здравейте знам че мястото не е тук но купувам стар тиган и ютия на въглища повече инфо ми пишете.
  13. Здравейте на скоро се ми попаднаха 3 римски монети но незнам дали са истински.Съжалявам за лошото качество моля да ме извините.ще се опитам да дам текстово описание. 1.първата монета ми казаха че е сестерция когато отидох да ми кажат дали е истинска но не разбираха в добро състояние е горе долу. Императора и гърба на монетата са изпъкнали и по лицето на императора има следи все едно някой я е чистил със нещо остро. 2рата монета е по малка и там императора е със корона-венец със мисля че 4 шипа на гърба има две фигури тази от дясно държи копие другата от ляво е с римско облекло и между краката и има една звезда. 3та монета тя е в най лошо състояние на гърба на монетата е изобразен пантеона или някаква порта със четири подпори и по средата има фигура.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...