kolekcioner

Потребител
 • Брой отговори

  74
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

4 Ученик

Всичко за kolekcioner

Лична информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  Монети Етнография.
 1. знам само че е войнишко
 2. здравейте можете ли да ми кажете нещо за това?
 3. Здравейте може ли някой да ми каже нещо повече за този кръст, по точно от кои години е? мисля че материала е месинг а по средата дърво.
 4. Здравейте някой може ли да ми каже от коя армия е кепето.
 5. Благодаря много! сигурно е от 1915 година понеже пише 7.11.15
 6. Здравейте някой може ли да ми каже от оръдие или гаубица е това на снимката от коя война е размерите му на височина са някаде 21 см на ширина някаде 7 см нямах ролетка и на око мерих. има надпис ето го и него колкото видях може и да съм видел грешно O.F.18 V F.8 E.U.C 7. 11. 15 интересува ме от коя война е мисля че е немско
 7. Здравейте някой може ли да ми каже имената на хора срещали се с хитлер и починали след 2001 година или все още живи знам само за Рохус Миш.
 8. Здравейте някой може ли да ми каже имената на хора срещали се с хитлер и починали след 2001 година или все още живи знам само за Рохус Миш.
 9. Здравейте искам да си копирам една Германска трудова книжка deutsches reich arbeitsbuch със свастиката искам да си я копирам на принтер изцяло всички страници търсих в нета но не успях да намеря за сканиране ако някой от вас знае ще съм му много благодарен!!!
 10. Здравейте някой може ли да ми каже защо Хитлер не е минал през турция за Баку и нефтените кладенци на близкия изток???
 11. Търсих из гугъл не успях да намеря нищо за това моля който знае да ми отговори на въпроса
 12. видях как е гурта 2 от монетите ми съвпадат но другите две не са там кадето трябва това означава ли че са реплики.
 13. имам предвит на гурта буквичките на думите не съвпадат а монетите са еднакви година място на отпечатка?