Отиди на
Форум "Наука"

Ribarqt

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Ribarqt

Ribarqt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. А как се тълкува изкривеното пространство в теорията на относителността? Времето. как може да се забавя като самото време не означава движение чрез него се определя само скорост на процесите в вселената ,а процесите са движение. На движението не му е необходимо време защото то е вечно неунищожимо като материята. Вселената може да има начало и край но материята и движението,. не. Вселената е самото вместилище на материята и движението тя обединява всички материални обекти и процеси, вселената не е обект тя е синоним на множество и множественност, тя е своего рода математическо понятие . Времето е абстрактна конструкция на човешкия ум, и затова то не може да се забавя или забързва като движението. Чрез времето се описва количеството на движението и подредбата хронологията на събитията във вселената.
  2. Това къде се запознавали хетеросексуалните, няма значение, по важното е че можем да го правим и със двата пола. То вече стана демоде да се мисли че е правилно да се прави секс само с един партньор

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...