Отиди на
Форум "Наука"

Tigritzata

Потребител
  • Брой отговори

    97
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Tigritzata

  • Рожден ден 30.08.1989

Contact Methods

  • AIM
    tigritzata
  • Website URL
    http://www.tigritzata.snimka.bg/
  • ICQ
    339646561

Лична информация

  • Пол
    Жена
  • Пребиваване
    София
  • Интереси
    психология, философия, книги, писане, театър, кино, екстремни спортове, поезия, история, фотография, изобразителни изкуства, реставрация

Tigritzata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Репутация

  1. И аз ще се включа с две мои любими речи. Дано ви харесат. Russell Crowes' Speech A Beautiful Mind Al Pacino's Speech Sense of a Woman http://www.vbox7.com/play:6f91fc0c
  2. Заглавие: Епилог... От автора: ...чете, за да се "залисва", както казва самата... Автор: Adriyana_Nai Източник: http://photo-forum.net Доста дълго време гледах снимката, а накрая дори плаках на нея. Може би - заради съвършената неопорочена чистота, може би - заради времето, което отлита изпод редовете, а може би - и заради всичко останало. Дано и на вас да ви хареса.
  3. Cygnus X-1, то си има цяла схема, по която можеш да наредиш всяко едно кубче. Най-напред пробвай да наредиш само една стена и после да пренареждаш другите. Така беше, ако не се лъжа.
  4. Не ме разбирайте погрешно, но за мен е напълно излишно, както и безсмислено да избирам измежду толкова красиви творения на човека и природата. Наистина - както в национален, регионален, така и световен мащаб.
  5. Цвете за Гошо - 05-07май 2007г. Т У К Източник: http://photo-cult.com/
  6. Machine Head - София, 11.12.2004г. Т У К Източник: http://photo-cult.com/
  7. Destruction - София, 10.01.2005г. Т У К Източник: http://photo-cult.com/
  8. Soulfly - София, 30.06.2004г. Т У К Източник: http://photo-cult.com/
  9. Fates Warning - София, 20.02.2005г. Т У К Източник: http://photo-cult.com/
  10. Depeche Mode - София, 22.06.2007г. Т У К Източник: http://photo-cult.com/
  11. Helloween - София 29.01.2006 г. Т У К Източник: http://photo-cult.com/
  12. Helloween Depeche Mode Fates Warning Soulfly Destruction Machine Head Цвете за Гошо
  13. Изложба "Родина" на Емануел Рааб, Германия Емануел Рааб следва фотография и кино във Висшето училище за приложни изкуства в Дармщат, като от 13години работи на свободна практика, занимавайки се с многобройни изложби, различни арт-проекти и публикации. От 2001г. е професор по фотография във Висшето училище в Билефелд. В тази самостоятелна изложба той показва в 31 мотива търсенето на емоционалното, идентичното, сигурното пространство, а именно родината. Чрез разнообразни фотографски излети, които той прави из Германия, заснема смесицата от урбанизация, сливането на етноси и култури из страната. Експозицията включва и фото-книга от 74 цветни изображения със снимки от Емануел Рааб, текст от Томас Е. Шмит и Увод във фотографските произведения от Улрих Полман, Фото-музей Мюнхен. Повече информация търсете на heimat.de. Изложбата можете да посетите от 06.11. - 20.12.2007г. от Понеделник - Петък от 10:00 - 18:00 часа в Гьоте институт. Откриването ще се състои на 06.11. от 18:00 часа в сградата на Гьоте институт.
  14. Изложба на Aquafresh и Weekpress Най-добрите творби от фотоконкурса на Aquafresh и Weekpress вече са селекционирани и ще бъдат изложени в Клуба на фоторепортера на 9 ноември от 18:30 ч. В надпреварата участваха над 100 фотографи от цялата страна. Името на победителя в конкурса ще бъде обявено при откриването на изложбата. Очаквайте повече информация в бъдеще.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...