Отиди на
Форум "Наука"

Wolt

Потребител
  • Брой отговори

    98
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

Wolt last won the day on Октомври 17 2015

Wolt има най-харесвано съдържание!

Всичко за Wolt

Последни посетители

1027 прегледа на профила

Wolt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

55

Репутация

  1. Замислен, Моканина се върна да си запали цигарата. "Тая безумна тема, на която попаднах - мислеше си той. - Реална ли е!" Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като изпусна цигарата и погледна към небето, той извика: - Боже, колко мъка има по тоя свят, боже! И се наведе да си вдигне цигарата.
  2. Тва като почнат да изкачат разни такива думи на мода и да се вманиачават всички по тях си е направо връх на деградацията.Едва ли не сякаш светът не е съществувал преди тая дума, толерантност. Егати майтапа човек.
  3. Еми прецакал се е леко. В битка с повече от един човек се излиза поне с някаква брадвичка, ако си носиш такава. С тоя бокс да си беше стоял в колата.
  4. Още малко и ще станем направо дивият запад тука. Само дето градчето ще е без шериф. Иначе то такива убавци като тея двамата братя по-отрано е трябвало да се работи с тях. Ако имаше кой навреме да отиде да им плесне по един шамар и да им връчи по една лопата да копаят за здраве можеше и да нямат толкова свободно време да мислят за глупости. Ама то вече след дъжд качулка работата.
  5. "Метро 2033" на Дмитрий Глуховски.
  6. Направо, затова при нея се събират все ангели небесни. Практично превръща маси от хора в още по-безмозъчни зомбита, отколкото са били преди това. Това подобие на религия винаги си е било просто едно сборище на злото. Където като към магнит се лепят всякакви нелицеприятни грешки на природата.
  7. Сигурно целта е да се посмеем. Баш пък исляма да говори за религия дето е всичко друго, ама не и религия си е голям смях. Иначе на въпросният Ахмед Алхасан и останалите подобни чудовища им пожелавам по скоро да отидат при Аллах и да оставят хората намира.
  8. Тоя блян 100% се зародил в главата на някой върл вегетарианец с надеждата някой да се излъже и да вземе да стане вегетарианец.
  9. Ние едни маратонки не моем да сглобим като хората, кво остава за друго. Как може да са изрина 120 кинта за маратонки пума преди 2 месеца и днеска като хода до магазина да открия, че вече едната се е отлепила леко долу вляво. И тва е модел маратонки за бягане. Добре че не съм бягал до ся с тях. Иначе vorfax е прав за това, че въпросът не е дали нещо е заменимо, а колко добър е заместителят.
  10. Абе тая идея за порно роботите не е никак зле. Иначе то хубаво удължаване на живота и такива неща, ама с тея супер чупливи тела кво ще правим? Освен ако не станем като върколака от Х-Мен, то всяка случайно паднала тухла четворка върху главата все още си остава кофти заплаха.
  11. Това ще е живот в илюзия, а извисяването просто поредният мираж. Залагам всичко на една капсула. Ако от утре капсулата я няма ще трябва да се върна на пържолата.
  12. Аз почнах да се замислям как биха постъпили децата от тея африканските племена. Дали биха се нахвърлили на заека, а? Предполагам, че изразът "я виж какво сладко зайче" произнесен от децата в този момент би звучал твърде буквално, а и твърде зловещо.
  13. Аз пък си мислех, че Прометей е дал огъня на хората. С оглед на останалите размисли и страсти, май ще се окаже, че верно е Прометей.
  14. Моето място в консумацията ще си остане на маса с добре опечени меса, добре осолени и изсушени мезета, и чаша вино.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...