Отиди на
Форум "Наука"

IvanDonev

Потребител
  • Брой отговори

    38
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за IvanDonev

Лична информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

1515 прегледа на профила

IvanDonev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Репутация

  1. Видяхте ли че някакъв американски покер сайт PokerShares приемал залози за бройката заболелели от коронавирус до края на март, четете тук в този български спортен новинарски сайт - https://betcredo.net/zloveshto-priemat-zalog-covid/ Как може да си толкова безсърдечен, след като от този вирус може да се разболеят родителите ти, баба ти и дядо ти и да умрат... Баси кретените.
  2. Всички боксови специалисти са на мнение, че Джошуа ще победи Пулев, ето тук са събрани мненията в дъното на страницата - https://betcredo.net/joshua-pulev/, Боб Аръм обаче казва че Пулев ще нокаутира Джошуа. Аз лично съм на мнение че нашия си има своите шансове, макар и Джошуа да е фавори. Нашия има страхотен джаб и силе, точен десен прав. Освен това Кубрат е по-опитния боксьор, има повече мачове.
  3. Според мен ударите на Кличко и Джошуа са горе долу равни по сила. Нашия по принцип е техничар и бие по точки, но този мач ще е в Англия или най-малкото в Кариф, Уелс. Съдиите ще подпират шампиона Джошуа, нашия трябва смешен да го направи, за да бие по точки.
  4. Лудогорец има нов треньор, това е треньор номер 1 на Чехия за последните 3 години Павел Върба. Кой е Павел Върба може да видите тук. Лично аз смятам че този специалист ще има големи успехи в България и присъствието му тук ще се отрази ползотворно на футбола ни. Така както присъствието на неговрите сънародници Иречек, Шкорпил, Мърквичка, Прошек, Вешин, Добруски. Нека да видим, мачът с Интер е на 20-ти февруари и има доста време до тогава
  5. В края на април предстои мач между Пулев и Джошуа. Надявам се нашия да направи нещо и да бие, но не ми се вижда как ще стане. И в предната несъстояла се среща Джошуа си беше мега фаворит, а след последния му мач с Руиз показа и нов стил - стилът на Кличко, само бягаше из ринга биеше по точки Руиз. Нашия не може да се сбие и да го нокаутира, няма я тази сила просто. Не виждам как Пулев ще направи нещо.
  6. Warlord, интересно изследване, мерси че ми го показа. Ако отвориш Уикипедия на английски, сръбски, хърватски, навсякъде пише, че сме българите били тюрки. Питам, какво трябва да се случи, за да се изрита в дън земя нелепата теория за тюрките, бог тангра и дръпнатите очи...
  7. Професори, които са съвсем с акъла си са напълно убедени, че това е било най-древната цивилизация, склонен съм да вярвам ;)
  8. Тюркската теза влиза, когато България влиза в орбитата на СССР. Защо? Вторият и по-важен въпрос е, на кого е удобна днес тезата за европейският, а не тюркски произход на българите. Ако тезата е удобна на ЕС, мисля че трябват 20-30 години и ще се наложи тази теза.
  9. Ясно е, че тюркската теория издиша тотално, но в момента е все още най-широко застъпена. В България, сред съседните ни страни, както и почти по целия свят се смята че днешните българи сме смес от славяни и българи, които били от тюркски произход. Така, че не питам какво мислите, защото е ясно, че мислещите хора сме горе-долу на едно мнение. А, питам какво трябва да се случи, за да се изясни произходът на българите като хора, които не са били тюрки или монголи, а хора с изцяло европеидни черти?
  10. Не е ли нелепо да се вярва сляпо, че българите имали тюркски произход, просто защото елитът на българите е бил тюркски? Какви доказателства или научни изследвания биха били достатъчни, за да се обори тази теория веднъж за винаги?
  11. Здравейте, Преди няколко години имах честа да обядвам с професор Казимир Попконстантинов, от когото за първи път чух как в момента се работило усилено да се разнесе мълвата за Варненското златно съкровище и за селищата в района, които били цивилизация по-стара от египетската, гръцката и месопотамската. Според вас: 1) Защо все още не се е разнесла мълвата за тази най-древна цивилизация? 2) Може би по това време е имало много такива селища и нашите учени просто преувеличават?
  12. http://www.blitz.bg/news/article/268139 Май предстои договор м/у България и Македония. Според вас, ако декларацията от 1999г прерасне в договор, дали ще се сложи край на македонизма?
  13. Днес има избори за президент в Македония. Новият президент ще се избира между Георге Иванов, кандидат на ВМРО-ДПМНЕ и досегашен президент, Стево Пендаровски, кандидат на най-голямата опозиционна партия Социалдемократически съюз на Македония /СДСМ/, Зоран Поповски, кандидат на партия ГРОМ и Иляз Халими, кандидат на една от партиите на етническите албанци ДПА. Кой според вас трябва да спечели, за да се поспре с антибългарската политика, която водят от Скопие до момента?
  14. Вижте на какво попаднах днес в интернет. http://petarkolev.blogspot.com/2014/04/blog-post.html Как мислите, възможно ли е според вас Груевски да обслужва българската политика в Македония? Ако се замислим всички статуи, освен тази на Александър Велики на площада в Скопие са на български революционери (Даме Груев, Гоце Делчев, Яне Сандански и т.н.).Когато македонизма пропадне, тогава тези общи герои ще покажат, че сме имали една и съща история с македонците.
  15. Пробвали ли сте да сложите чинийка или чашка със златни кантове в микровълновата?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...