Отиди на
Форум "Наука"

Chileva

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Chileva

Chileva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Мога да кажа само едно БЛАГОДАРЯ за мнениеята. Скалъпих текста, пък да видим човека с гилотината как ще оцени работата ми. А за султата - някак хич не ми се иска да си говоря с него или поне не сега Смятам, раничко ми е.
  2. Благодаря за мненията Ви. Но още не мога да открия отговорът на въпроса защо са точно италианци и французи.....това е проблемът който трябва да разнищя.
  3. През 1805 г. започва преустройването на "Калето" за стрелково оръжие от френски инженери и е завършено през 1837 г. от италиански фортификатори? Ясно е че турците желаят да заздравят позициите си в тази част на империята, но защо точно френски инженери и италиански фортификатори? През XIX век се обновяват и Силистренската и Шуменската крепост (ако не се бъркам), но не знам защо има проблем с обновяването на Калето в Белоградчик.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...