Отиди на
Форум "Наука"

YANKOFF63

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за YANKOFF63

YANKOFF63's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Привет, харесаха ми картите, като идея, но за изпълнението има и по-добро ... Гледах наскоро някаква карта на Ал.Македонски, много професионално направена ... Много бих се радвал ако някой ми покаже как, не ще си пожаля труда, колегата е дал насоката като информация, нека го направиме истинско - по-плавни преливания, всички карти да са на една подложка, за да не се мести например столицата насам-натам...Мисля си, че е хубаво да е векторна, за да подлежи на мащабиране ( и да изглежда винаги добре), много нагледно е ако е релефна ... Ами, наистина ми се ще да я направиме като хората , че и по-добре, сигурен съм , че можем ! Ако някой ми каже КАК , още утре почвам, докато си намеря работа време колкото искаш ;-)
  2. Да, точно уловка е ... за да влезе поне някой в този сайт ;-)

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...