Отиди на
Форум "Наука"

Exystence

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Exystence

Exystence's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Благодаря на всички отговорили и че толкова бързо се отзовахте! Майка ми и баща ми ме подкрепят. Решихме, че ще изчакам да свърши срока и ще се преместя. Иначе за другото - аз искам да се преместя по възможност в някое СОУ. Знам че най-вероятно много хора че си кажат, че СОУ не е като професионална гимназия и може би не е толкова добър избор, но смятам че за мен така е най-добре. Единственото, което ме притеснява са приравнителните изпити. Вече доколкото знам всички училища имат 2 чужди езика. Аз сега съм с немски, но нито ми е приятен, нито имам желание да го уча. Бил съм в Испания и се надявам да вляза в паралелка с испански език при положение, че с него имам най-добър шанс да се справя на приравнителните. От утре почвам да разпитвам в моето училище и ще отида до едно-две други да видя как стоят нещата и да получа някаква по-реална информация. Отново благодаря на всички!
  2. Здравейте! Надявам се, че тази тема не е умряла напълно, защото имам конкретен въпрос, на когото така и не можах да си отговоря: Сега съм 11. клас (по средата на 1. срок)и уча в Джон Атанасов. Знам че като общо го водят за много хубаво училище, но аз още в 9. клас разбрах, че не е за мен и исках да се преместя, но майка ми не ми позволи. Та въпросът ми е дали мога сега да се преместя доброволно, понеже вече не го понасям, или трябва да чакам, да правя отсъствия и тем подобни? Благодаря, предварително!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...