Отиди на
Форум "Наука"

Кръводер

Потребител
  • Брой отговори

    22
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Кръводер

  • Рожден ден 25.07.1912

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Интереси
    Природни науки, философия, психология и др.

Contact Methods

  • Skype
    milen_lom

Кръводер's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Репутация

  1. Интересно как се прави рокада след като е местен царя??????
  2. Голямо щастие е да не искаш нищо, да не бъдеш нещо, да не отиваш никъде.

    1. Кръводер

      Кръводер

      Всеки иска нещо, иска да е някой и да иде някъде

  3. Голямо щастие е да не искаш нищо, да не бъдеш нещо, да не отиваш никъде.undefined

  4. Никога не е късно да се откажеш каквото и да правиш особенно ако лъжеш

  5. Интересен въпрос но попитай някой друг защото аз съм човек на науката а не на измишльотините
  6. 0-та е десетия символ броят се така 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 и после се комбинират като комбинациите продължават до безкрайност като числата които съставят едно число може да се повтарят да речем 116600889954678542133
  7. Кръводер

    Бог

    Хората вярват в бог не защото много го обичат, а защото имат чувството, че някой трябва да им помага.Това чувство породено от библията.Не може да се каже, че бог го няма, но не може и да се докаже, че го има.Хората вярват в бог защото са слаби, а за слабостите си трябва да отвиняват някой за да ги приемат по лесно.А самата вяра се преподава в библията като страх тост вярвай иначе бог ще те накаже, и честно казано ако бог е наказал някой то това е себе си, защото ни е създал с проблеми.Без вяра нашият живот би бил много субективен, а самия бог прави живота ни абстрактен.Някой хора смятат, че бог прави чудеса и, че бог е чудо.Има два начина да прекараш живота си вярвайки в чудеса или правейки чудеса, ако правиш чудеса не мисли, че си бог, защото човешките чудеса са породени от абстрактно мислене и желанието за научаване, погледнете теорията на относителността.Колкото до религията и бога оставям ги да съществуват без много да им се мешам.Една религия ако е позована на един бог и на един народ то това си е тяхната история разказана по доста абстрактен начин.Погледнете евреите и библията тя е тяхната история свързана с един бог който е толкова добър защитник на доброто и правовото, че те са го свързали с тяхната история, даже едва ли не тя се определя от него, ама това си е ваше мнение.
  8. Ако по пътя по които вървите не срещате къмсмета си, значи сте объркали пътя

  9. Ако нямаше болести ние щяхме да живеем твърд дълго което води до пренаселяване на планетата и бъдеща катастрофа.Ние може да сме от част благодарни, че ги има защото това на практика поддържа баланса в природата.Интересен ми е бил винаги един факт колкото повече стават хората толкова повече болести се намират по тях.
  10. О боже, това е някак закономерно.Шахматната дъска е създадена за развлечение не за зубрене тоест тези уж правила трябва да се забравят и тези които играят да знаят да местят фигурите.Остатъка е логическо мислене и заблуда на съперника.Да не говорим, че хората които учат дебюти и други глупости губят най често партиите си защото правят грешка при дебюта си и това което се назубрили като ходове.
  11. Ей това е БГ наука.Нали уж този сайт се ползва от някакви професори и хора от цялата страна.Защо просто не предложите някъде да се направи един отворен шах-матен турнир.
  12. 1. Животът е вечен, защото ние не сме. 2. Светът е началото, защото не му виждаме края. 3. Природата е истинска, защото е всичко до което се допираме. 4. Бог е велик, защото го няма. 5. Човекът е слаб, защото умът му е безкрайно силен. 6. За мен най - висшата ценност е лъжата, защото всеки може да каже истината. 7. Моята цел в живота е никаква, защото всичко което искам не може да се постигне. 8. Любовта е начало, защото всеки иска секс. 9. Надеждата е сляпа, защото не те намира. Ще ми кажеш ли чрез ЛС към коя група се причислявам защото ме мързи да би прочета.
  13. Когато много хора мислят еднакво никой не мисли достатъчно, но в този случай съм на почти същото мнение
  14. Църква пълна с попове е по безполезна от буре с вино

  15. Сърква пълна с попове е по безполезна от буре вино.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...