Gravity

Потребител
 • Брой отговори

  2150
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  13

Gravity last won the day on October 26 2016

Gravity had the most liked content!

Репутация

956 Професор

Всичко за Gravity

Лична информация

 • Пол
 1. Това не е в разрес с фразата.
 2. Как точно го е доказала?
 3. Както казва Уайнбърг, със и без религия добри хора ще вършат добри дела и лоши хора ще вършат лоши неща, но за да имаме добри хора вършещи лоши неща, е за това е необходима религия.
 4. Не е така. Атеистите са тези, които не вярват в бог, нищо друго. Някои от тях може да са убедени, че няма бог, някой не са. Въпроса "Вярваш ли в бог?" има само два възможни отговора. Единят е "да", тогава си вярващ. Другият е "не", тогава си атеист. Други възможости няма.
 5. Това е стъпка напред. Сега остава и теорията за големия взрив да разбереш. След това Хокинг-Хартъл и да спреш да вярваш в богове.
 6. http://www.chitatel.net/forum/topic/1087-еволюционната-измама/#comment-10642
 7. Е как! С.Александров каза, че е креационист.
 8. И защо казваш въпреки? Има разлика между това да загърбиш знанията си по математика и физика и да започнеш да вярваш в наивни религиозни приказки и това да подкрепяш един модел и да критикуваш друг по времето когато наблюденята все още не са били категорични, кой е по-точния.
 9. Както съм казвал и преди (даже тема имаше), това е доста неприятно, но типично за оффнюз.бг
 10. After his conversion, Lewis insisted that myths in other religions shadowing the Christian story are not surprising since God is a revealing God. We should therefore, expect to find in the imagination of great Pagan teachers and myth makers some glimpse of that theme which we believe to be the very plot of the whole cosmic story—the theme of incarnation, death, and rebirth… It is not the difference between falsehood and truth. It is the difference between a real event on the one hand and dim dreams or premonitions on the other. (The Weight of Glory, 128-30). С две думи, ако не вярвате на мен или на светите писания, вярвайте на този атеист, които е казал, че библейските истории са доста убедителни. Това показва пълно неразбиране на идеята в първия пост. Ако имаш човек, който е способен да се съмнява и иска солиден аргумент, не може да апелираш към вярата му. Абсолютно необедително е да му кажеш, преди сто години атеиста Еди-кой-си е бил убеден, следователно няма в какво да се съмняваш.
 11. Каква ще е разликата от форуми на научна тематика?
 12. Аз не казвам, че всеки е способен да вярва в кои да е две противоречиви твърдения!
 13. Всички хора са способни на това, в една или друга степен.