Отиди на

ДеДо Либен

Потребител
 • Брой отговори

  997
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  3

ДеДо Либен last won the day on Март 3

ДеДо Либен had the most liked content!

Репутация

729 Асистент

1 Последовател

Всичко за ДеДо Либен

Лична информация

 • Пол
  Няма да кажа
 1. Създаването и поддържането на митове е нормален процес.Като малка държава нашите митове съответно са малки и с местно балканско значение.По света какви митове има само....Аматьори , аматьори сме в това отношение. п.с. горкия ген.Колев какво имало да пати ако е знаел...
 2. Хазин Фундаментална лекция

  Ами то самата тема , която сте пуснали е политика. Хазин.Мазин , Пучков-Мучков - всичко това си е политика и пропаганда на съответната политика.Така че който сее ветрове , трябва да е готов да посреща бури.Или да не пуска разни хибридни закачки под формата на различното мнение.Щом е различно мнение бъдете готов да чуете и различното на различното.
 3. Древната религия на българите

  Неверни изводи резултат от предпоставена теза.На този фон Михаил Сирийски е направо за разцелуване. Тюркските мантри за това , че аварите нямат крила и т.н. са си откровен ПР. Тези техни победи , ако и наистина да са се състояли са се случили нейде в Централна Азия.Когато тюрките се оказват на Кубан , аварите отдавна са на Балатон , както спомена и Булгароид.
 4. Древната религия на българите

  Горкият Михаил що пустосване отнесе... Ама да питам аз г-на Дончо дали Бумин , Истеми и компания знаят , че умопомрачително са заели Дагестан йощ в умопомрачителната 522 година.
 5. Сходни имена на държави

  Троли мощно из всички теми под благосклонния поглед на отговорните другари. Малки хибридни , наивистични закачки , как да му се разсърдиш...
 6. Като си почнал добави и коментар №4 от статията в Пан.бг , че моя цитат гледам е анихилиран.
 7. Социална структура на българското общество

  Имал си бол пари душа (че и си ги наврял в КТБ за пи-висока лихва - тука се сещам за поговорката за лакомото дупе...) , изгубил си ги.Като се има предвид , че си ,,българин от Виена,,(което си е направо не диагноза , а присъда - от 5-7 години строг тъмничен затвор) няма да те жалим. Па и съм сигурен , че досега си си издействал някоя цесия.
 8. Душко , душо россоманска , стига цапа всички теми с ,,наивистичните,, си разсуждения.
 9. До момента в който Третия Рим и Поднебесната не решат да си мерят ......... аргументите , кой трябва да управлява туй зеленото.
 10. Честит 24 май, акад. Ломоносов

  Щом се е наложило на амбразурата да застанат Божо Созополски и Близ-близ с идиотските си уточнения , явно работата е тръгнала съвсем на зле. п.с.това пък за соросоидните ревове явно е новото - а вие защо биете негрите.Жалка история...
 11. Честит 24 май, акад. Ломоносов

  Форумните патрЕоти са в Землянката на ЗКПЧ-то и ВКР-то и пишат петилетен план как да заделяме по 70% от БВП за ново вооружение и как да борим шльокавицата , този проблем явно не ги вълнува.
 12. Честит 24 май, акад. Ломоносов

  За да сме в крак с последните пратени свише паслания , всьо иде от макетата и працветает в Рассия. п.с. иначе много патриот , много нещо у форума , сума ти теми се отвориха напоследък(наборници , землянки , вооружения) обаче гледам втори ден на никой не му се коментира поредното гнусно унижение на което сме подложени.
 13. На Че , Ленин и Сталин може , както и на Гошо Тарабата.Щото комунизма и Мадъ Рашъ се паднаха след ВСВ от страната на победителите. И сега требе да им търпим и старите(комунизма и панславизма) и новите(евразийството) простотии. Включително и тука във форума ,,преоблечени,, в мундира на ,,патриотизма,,.
 14. Ако оставим настрана разсъжденията по принцип , извода е че ако си решил да захлебиш влизайки във властта се изисква един минимум от усет и интелигентност. Например: снимал си се някъде с нацистки поздрав - не го плясваш у фейса. Да се държиш като идиот за да се харесаш на маргинали и лумпени не е свобода на словото. Така че имаш право да се държиш тъпо , но си носи последствията. п.с.в нашите географски условия например е по-добре да изпуснеш случайно ,, хероическите,, си подвизи в леглото.
 15. За казармата. Без емоции.

  Мен па друго ми е интересно.Като как така искате да ползвате екстрите и от двете системи едновременно.Щото както казва същия мой познат - не може и китки и фитки(пуйки). Иначе този дето навремето ще вика ,,Долу БКП,, , ако се разминеше само с уволнение от работа - с мед да го намажеш.Ама такива бяха времената , в сила беше диктатурата на пролетариата - който много знае , бой по муцуната.И това ви се струваше нормално и правилно (виж тоя рефлекс още е останал у някои тънкообидни потребители).Същите хора сега имат претенции за либерални права и свободи и се обиждат за нещо , което никой не иска да направи.Нали на практика цялата власт е в ръцете на децата и внуците на същите обирджии на мандри , които управляваха след 1944г. Кой ще ви уволни за ,,Да живее Путин,, , нали веднага ще си ритне ,,трудовата книжка,,. И тъй като от 9млн. , един милион сте били едикакви си , ние останалите 8млн(каквото е останало от тях). просто искаме да спрете да ни казвате как правилно да живеем. п.с. А за Капитана - ако е на живо , най-много да ми накривиш капата.
×