ДеДо Либен

Потребител
 • Брой отговори

  992
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  3

ДеДо Либен last won the day on Март 3

ДеДо Либен had the most liked content!

Репутация

715 Доцент

1 Последовател

Всичко за ДеДо Либен

Лична информация

 • Пол
  Няма да кажа
 1. Като си почнал добави и коментар №4 от статията в Пан.бг , че моя цитат гледам е анихилиран.
 2. Имал си бол пари душа (че и си ги наврял в КТБ за пи-висока лихва - тука се сещам за поговорката за лакомото дупе...) , изгубил си ги.Като се има предвид , че си ,,българин от Виена,,(което си е направо не диагноза , а присъда - от 5-7 години строг тъмничен затвор) няма да те жалим. Па и съм сигурен , че досега си си издействал някоя цесия.
 3. Душко , душо россоманска , стига цапа всички теми с ,,наивистичните,, си разсуждения.
 4. До момента в който Третия Рим и Поднебесната не решат да си мерят ......... аргументите , кой трябва да управлява туй зеленото.
 5. Щом се е наложило на амбразурата да застанат Божо Созополски и Близ-близ с идиотските си уточнения , явно работата е тръгнала съвсем на зле. п.с.това пък за соросоидните ревове явно е новото - а вие защо биете негрите.Жалка история...
 6. Форумните патрЕоти са в Землянката на ЗКПЧ-то и ВКР-то и пишат петилетен план как да заделяме по 70% от БВП за ново вооружение и как да борим шльокавицата , този проблем явно не ги вълнува.
 7. За да сме в крак с последните пратени свише паслания , всьо иде от макетата и працветает в Рассия. п.с. иначе много патриот , много нещо у форума , сума ти теми се отвориха напоследък(наборници , землянки , вооружения) обаче гледам втори ден на никой не му се коментира поредното гнусно унижение на което сме подложени.
 8. На Че , Ленин и Сталин може , както и на Гошо Тарабата.Щото комунизма и Мадъ Рашъ се паднаха след ВСВ от страната на победителите. И сега требе да им търпим и старите(комунизма и панславизма) и новите(евразийството) простотии. Включително и тука във форума ,,преоблечени,, в мундира на ,,патриотизма,,.
 9. Ако оставим настрана разсъжденията по принцип , извода е че ако си решил да захлебиш влизайки във властта се изисква един минимум от усет и интелигентност. Например: снимал си се някъде с нацистки поздрав - не го плясваш у фейса. Да се държиш като идиот за да се харесаш на маргинали и лумпени не е свобода на словото. Така че имаш право да се държиш тъпо , но си носи последствията. п.с.в нашите географски условия например е по-добре да изпуснеш случайно ,, хероическите,, си подвизи в леглото.
 10. Мен па друго ми е интересно.Като как така искате да ползвате екстрите и от двете системи едновременно.Щото както казва същия мой познат - не може и китки и фитки(пуйки). Иначе този дето навремето ще вика ,,Долу БКП,, , ако се разминеше само с уволнение от работа - с мед да го намажеш.Ама такива бяха времената , в сила беше диктатурата на пролетариата - който много знае , бой по муцуната.И това ви се струваше нормално и правилно (виж тоя рефлекс още е останал у някои тънкообидни потребители).Същите хора сега имат претенции за либерални права и свободи и се обиждат за нещо , което никой не иска да направи.Нали на практика цялата власт е в ръцете на децата и внуците на същите обирджии на мандри , които управляваха след 1944г. Кой ще ви уволни за ,,Да живее Путин,, , нали веднага ще си ритне ,,трудовата книжка,,. И тъй като от 9млн. , един милион сте били едикакви си , ние останалите 8млн(каквото е останало от тях). просто искаме да спрете да ни казвате как правилно да живеем. п.с. А за Капитана - ако е на живо , най-много да ми накривиш капата.
 11. Болщинството(рус) от тях бяха и все още са(също и по други места - Милиция , Прокуратура) комунисти и русолюбци като начин на мислене. Както казва един познат - все едно от един такова са правени.Възпроизвеждат се небиологично - гледаш млади хора , пък като поработят в съответните служби и хващат правилния , ,,патриотичен,, калъп. Та така , пещерен-мещерен , уби -муби , не ни вменявайте вина , че не можем да издържим на тъпата упоритост на ватнишката правда(па рус.)
 12. Високо , високо , колко да е високо.... колкото орела Радев , викат некои. Да ви имам височината.Ако това ще ви е нивото - благодаря.
 13. Бре вий последните трима прочетохте ли въобще тия дивотии. Това от руския сайт на големия американски учены си е направо за паранауки.
 14. Като накараш 85-90% от населениетао да се откаже от пенсии , всякакви помощи , образование , здравеопазване , телефони , компютри , леки коли и други екстри на цивилизацията и да се върне като продължителност и качество на живот в 18-19в. , тогава ще харчиш 70% от БВП за отбрана.Проблема е когато поне половината от тия пари бъде открадната - тогава няма да имаш нито сигурност , нито нищо. Една мащабна военна програма ще донесе единствено добавена стойност в сметките на управляващия елит , лошото е че това добавяне трябва да става на всеки 4-5 години.Сега не стига , че съм опъвал каиша когато е трябвало , ами и на дърти години трябва да издържам и хрантутя допълнително каракачанки и други гладни сабаки. Е , ще кажеш , ама то иде реч за един нов начин на мислене - няма да се краде и дрън-дрън-дрън. Аз пък ще ти кажа , че ако се краде 30% от това което се краде сега , не само можем да издържаме една 45хил. професионална и въоръжена до зъби с почти най-новото което се предлага на пазара , ами и цялата държава ще се оправи за 2 , максимум 3 години.Туй обаче е за отдел паранауки , щото досега от обирджии на мандри никой не е успял да направи държавници.... по света и у нас.
 15. Нали трябва да отчитаме факта , че става въпрос за 18-19в. , когато в бюджета на държавите не са съществували всички основни социални разходи.